Admincon ja Castellum yhdessä kohti kattavampaa toimitilaturvallisuutta

Admincon Oy on aloittanut kesällä 2020 Castellumin yhteistyökumppanina toimitilojen turvajärjestelmien pääkäyttöpalvelujen tuottajana sekä avainhallinnassa. Yhteistyö alkoi jo Lindström Invest Oy:n kanssa, jonka koko osakekannan ruotsalainen pörssiyhtiö Castellum osti marraskuussa 2020. Castellumilla on useita toimisto- ja liikekiinteistöjä Helsingin Kalasataman alueella.

Fyysisellä ja digitaalisella toimitilaturvallisuudella luodaan häiriötön ja turvallinen ympäristö työntekoon. Yritysten henkilöstön lisäksi suojataan esimerkiksi yritykselle tärkeät tiedot, materiaalit ja laitteet. Mutkaton toimitilatilaturvallisuus on myös osa sujuvaa työntekijäkokemusta – oikeat henkilöt pääsevät oikeisiin paikkoihin, ja mahdolliset turvallisuuspoikkeamat huomataan heti.

”Olemme kartoittaneet Castellumin kiinteistöjen toimintatapoja, yhdenmukaistaneet teknisiä järjestelmiä ja suunnitelleet tulevia turvallisuushankkeita. Kaiken toiminnan kulmakivenä on asiakaslähtöisyys ja vuosien ammattitaito, joiden avulla löydämme kustannustehokkaasti asiakkaan tarpeisiin sopivimmat ratkaisut”, sanoo Jaakko Uusitalo Admincon Oy:stä.

Hyvän yhteistyön edellytys on avoin vuoropuhelu, kuunteleminen ja aito halu kehittää toimintatapoja sekä oppia uutta. Toisinaan tarvitaan myös hieman kekseliäisyyttä, jotta asiakkaan arki saadaan rullaamaan turvallisuudesta tinkimättä.

”Strategiamme ja palvelulupauksemme mukaisesti olemme joustavia, kannamme vastuun ja etsimme ratkaisun. Edellytämme tätä myös yhteistyökumppaneiltamme. Tarvitsemme toimijan, joka tuo aidosti lisäarvoa meidän ja asiakkaidemme arkeen”, toteaa Castellumin kiinteistöpäällikkö Lauri Maila ja jatkaa:

”Yhteistyössä Adminconin kanssa olemme jatkuvan kehityksen tiellä. Voimme toteuttaa yksilöllisiä ratkaisuja tiukallakin aikataululla, koska luotamme ammattilaisen arvioihin ja perusteltuihin päätöksiin toimitilaturvallisuuden parantamiseksi. KTI:n teettämän asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella olemme edelläkävijöitä muihin alan toimijoihin verrattuna. Haluamme pitää tämän aseman, joten edellytämme myös toimijoiltamme sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Tavoitteenamme on pitkäaikainen yhteistyö, joka helpottaa arkeamme ja auttaa meitä keskittymään ydinosaamisalueeseemme.”

Admincon Oy on kotimainen toimitilaturvallisuuden asiantuntijayritys. 
Olemme kulun- ja avainhallinnan sekä turvallisuuskonsultoinnin luotettava, joustava ja innovatiivinen kumppani, jolle tärkeintä on asiakkaan ymmärtäminen. Otamme haasteet mahdollisuutena ja huolehdimme ratkaisut tarkasti valmiiksi loppuviimeistelyyn asti. www.admincon.fi

Castellum on kiinteistösijoitusyhtiö, joka on sitoutunut kestävään kasvuun, vastuullisuuteen ja jatkuvaan kehittymiseen.
Autamme yrityksiä kehittymään ja ihmisiä kasvamaan. Luomme menestyviä ja kestäviä työpaikkoja pohjoismaisille kasvualueille pitämällä asiakkaamme lähellä ja samalla pysyen innovaatioiden ja osaamisen kärjessä. Suomen Castellumin kiinteistöt sijaitsevat Helsingin parhailla paikoilla, hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, Sörnäisissä ja Salmisaaressa. www.castellum.fi