Admincon ja Assai Commercial – turvallisen toimintaympäristön kehittäminen

Kotimainen turvallisuusalan asiantuntijayritys Admincon Oy vastaa useiden toimitilakiinteistöjen kulun- ja avainhallinnasta ympäri Suomen. Yhteistyö Assai Commercial Oy:n kiinteistöjen turvajärjestelmien pääkäyttöpalvelusta ja avainhallinnasta sekä niihin liittyvistä projekteista alkoi vuoden 2021 alussa, ja kumppanuuteen on oltu molemmin puolin erittäin tyytyväisiä.

Assai Commercial Oy omistaa ja kehittää pääkaupunkiseudulla erilaisia kiinteistöjä, kuten toimistoympäristö Kurvin Valaan Helsingin Sörnäisissä. Vuokralaisten laaja kirjo vaikuttaa myös kiinteistöjen kulunhallintaan ja toiminnan sujuvuuteen. “Assai Commercialin asiakaslähtöinen ja yrittäjämäinen toimintamalli näkyy asiakkaille muun muassa nopeana päätöksentekona ja reagointina yhteydenottoihin”, sanoo Assai Commercialin kiinteistöpäällikkö Antti Mäenpää. Myös Adminconilla on samanlainen tapa toimia. “Olemme helposti lähestyttävä ja aidosti tavoitettavissa oleva yhteistyökumppani”, Jaakko Uusitalo Adminconista sanoo.

Kiinteistökohteiden monipuolisuus tuo työhön mukavaa vaihtelua ja haasteita ratkaistavaksi. Assai Commercialin kiinteistöt elävät vuokralaisten tarpeiden mukaisesti ja muuntuvat moneksi. Kiinteistöjä kehitetään Adminconin ja Assai Commercialin yhteisprojektein myös toimitilaturvallisuuden näkökulmasta. Digitaalisuus ja toiminnan onnistuminen pilvipalvelussa tai muuten etäyhteyden avulla on noussut merkittävään arvoon etenkin nyt poikkeusaikana; kiinteistöjen turvateknisten ratkaisujen täytyy siis olla huippuluotettavia ja tietoturvallisia.

“Yhteiset kehitysprojektit ovat olleet todella mielenkiintoisia. Poikkeusaika on hionut monia prosesseja, ja olemme löytäneet uusia toimintatapoja. Toivottavasti yhteistyömme jatkuu vielä pitkään”, Mäenpää toteaa.

Admincon Oy on kotimainen toimitilaturvallisuuden asiantuntijayritys. 
Olemme kulun- ja avainhallinnan sekä turvallisuuskonsultoinnin luotettava, joustava ja innovatiivinen kumppani, jolle tärkeintä on asiakkaan ymmärtäminen. Otamme haasteet mahdollisuutena ja huolehdimme ratkaisut tarkasti valmiiksi loppuviimeistelyyn asti. www.admincon.fi

Assai Commercial Oy on kiinteistösijoitusyhtiö, jonka strategiana on toimitilakiinteistöihin sijoittaminen sekä niiden aktiivinen kehittäminen ja hallinnointi. Pääpaino on pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevissa toimitilakohteisssa. www.assai.fi

Sivun pääkuva: Village Works, Kurvin Valas Hämeentie 31